Lukijat

Minä

Oma valokuva
Panfu
Oon Laku56 täältä Panfusta.Pidän Panfu-Blogii joten tervetuloa lukemaan!Jos on kysyttävää kysy vaa,vastaan mielelläni :)

maanantai 15. lokakuuta 2012

Halloween..?

Moips
Eikös tässä kohta ole halloweeni?
Mun pitäs ruveta tekemään jonkilaista halloweeniylistä,en tiiä piirränkö sitä vai en,koska monitoimilaite ei suostu skannaamaan mitään mun koneelle ja iskän kone tilttas,joten en voi skannata mihinkään mitään piirrustusta ainakaan hetkeen.


Mutta oon keksiny uutta ajanvietettä jos panfussa on tylsää,nimittäin pelikierros!
Käyn jokaisessa Panfun paikassa pelaan kaikkia niissä olevia pelejä.Näin saa kerättyä rahaa ja pelattua pelejä ja ei ole tylsää!

Ja sitten,mitäs Panfussa on tapahtunut,noh Kamaria keksi keinon miten pääsemme eroon linnunpelättimestä,nimittäin korppejen avulla!Kirjoitamme chatruutuun sanan "ALOHOMORA" niin tulee lisää korppeja!Tehtävä on kylläkin jo suoritettu ja linnunpelätin on häipynyt.
Ja sitten,Ella on saanut kirjeen sedältään Risotolta.


Aloha, rakas Ella!
Tulin juuri takaisin Havaijilta, siellä oli muutama todella kaunis ranta ja mukavia ihmisiä. Olin siellä pari kuukautta, ja se oli kyllä hienoa aikaa! :)
Seuraava työtehtäväni on Englannissa: kuningatar pyysi minua tekemään hienostuneita skottityylisiä vaatteita hänen koirilleen! :mrgreen: Etkö usko? Katsopa tätä kuvaa, jonka laitoin kirjeen mukaan. Minä en myy siis enää pelkästään Bolly-huonekaluja, vaan myös vaatteita eläimille. :D
Viime vuonna olin Kiinassa, ja möin keisarin flamingoille seisomavessanpyttyjä -se oli aika hullunkurinen juttu.
Mutta nyt ota tuolistasi kiinni, Ella hyvä. Sen jälkeen kun olen käynyt Englannissa, tulen Panfuun! Kuinka nopeasti aika rientääkään…siitä on jo neljä vuotta, kun olen nähnyt sinut viimeksi. Aivan liian kauan! Mut tiedäthän, kaupparatsun on oltava aina liikkeellä. :) Minä luulen, että olen siellä jahtini kanssa joskus viikon keskivaiheilla. Aion ankkuroida purteni satamaan, ja olen tosi iloinen nähdessäni sinut ja muut Panda-asukit!
Aloha!
(Havaijilla sanotaan niin sekä tavatessa että hyvästellessä)
Setäsi Hans-Peter

Hän lähetti kirjeen mukana myös tälläisen kuvan.

Kun olimme Minin kanssa pelikierroksella,puskassa oli joku Kuningas2f.
Ollaan myös tehty tässä videoita ja sarjakuvia,laitan ensiksi nyt sen videon.
Ja tässä on sitten se sarjakuva:

Okei,mutta eikö tässä olis jo tarpeeks postausta tälle kerralle?
Tassuittain:
Laakeri~


1 kommentti:

  1. Moi laku! Toi Robinin biisi oli hyvä, ku siinä oli sanatki :) mä siis kopioin ton meiän sarjakuvan, kun annoit luvan, mutta ajattelin laittaa komman, ettet ihmettele että se on siellä mun ja Sisun blogissa.

    -Suvex-

    VastaaPoista

Moikkelis!Kiva kun päätit kommata,mutta muista kommaamisen säännöt,älä kiroile tai käytä muutenkaan sopimatonta kieltä!
Eikun vaan kommenttia kirjoittamaan!


-Laku56