Lukijat

Minä

Oma valokuva
Panfu
Oon Laku56 täältä Panfusta.Pidän Panfu-Blogii joten tervetuloa lukemaan!Jos on kysyttävää kysy vaa,vastaan mielelläni :)

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Powerparkissa

Aloha!
Tää on niin kivaa!(Tai no,oli :D)
Niin että me oltiin eilen iskän kanssa POWERPARKISSA!!!
Tässä mun ranneke:

Yllätyin itekkin että olen melkein 140!Olen 139cm.
En ottanu kameraa mukaan joten en voinu ottaa kuvia.Mutta kerrompa hieman reissusta.

Aamulla aikaisin.Isi sanoi,mitä sanoisit jos menisimme tänään Powerparkkiin.Se oli loistouutinen.
11:10 lähdimme ajamaan kohti Kauhavaa/Härmää.Noin kello 11:55 olimme Powerparkin parrkipaikalla ja suunnistamassa kohti lipunmyynti pistettä.Minut mitattiin ja yllätyksekseni olinkin jo 139 cm pitkä,sain rannekkeen ja ensimmäinen laite johon suunnistimme oli Neo´s Twister.
Parin muutaman laitteen jälkeen oli ruokailun aika.Menimme syömään.Otin ehkä vähän liikaa ruokaa.Sanoin kun toin lautasen pöytään.  Kun olin syönyt,katselin ikkunasta ulos ja mietiskelin että mihin laitteisiin menisin seuraavaksi,päätös ei ollut vaikea.Ensimmäiseksi aioin ruokailun jälkeen mennä Crazy Houseen.Sitten siirryin Mine Trainiin joka on lasten vuoristorata.Se laite oli hurjentunut sitten viimevuodelta.Tämän jälkeen menimme iskän kanssa yhdessä Törmäilyautoihin,kunnolla tuli törmäiltyä. Tämän jälkeen sanoin iskälle:"Nyt menemme tuohon Joyrideen"Sinne suunnistimme.Kun vihdoin ja viimein oli aika istuutua vaunuun.Minua rupesi jo vähän jännittämään.Joyride vuoristorata ei oikein ollut mikään.Sanoin kun vaunu oli pysähtynyt.
Sen jälkeen oltaisiin menty puuvuoristorataan mutta siellä kuvattiin jotain Huvipuisto ohjelmaan.Helikopteristakin ne kuvasivat ja luultavasti pääsen Tv:seen.Ohjelma alkaa 30.6.2012 lauantaina.Kello:19:30 Mtv3 kanavalla.Kun vihdoin ja viimein koitti se aika että puuvuoristorata oli taas auki,kiiruhdimme tuli takamuksen alla jonoon.Kun istuimme sitten vaunussa minua rupesi pelottamaan.Kun vaunu lähti liikkeelle sanoin:"Nyt se on sitte menoa"  Ensimmäinen mäki oli karmaiseva ja se otti mahanpohjasta.Tämän jälkeen kävin La palomassa ja sitten tuli lähtö uudelleen puuvuoristorataan.Tällä kerralla uskaltauduin pitää jopa käsiä ylhäällä.Kun tulimme laitteesta kävin VIELÄ KERRAN La Palomassa ja sitten oli aika lähteä kotiin.


Tänään on sitten vielä keskustelu,että mitä aiomme tehdä loman aikana.Luultavasti äiti soittaa myös sinne  Shelttikenneliin.
Tänään käymme myös luultavasti mummulassa ja siellä on taas se Onni koira.
Mutta lopettelen nyt tähän.
Tassuittain:
Laku56

8 kommenttia:

 1. Tais olla tosi kivaa. :) Mä meen nyt juhannusviikonloppuna tuonne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan huisin mahtavaa!!Kiva että meet :) Me mennään vielä toisen kerran koko perhe parin viikon päästä.Sitten mennään Särkänniemeen ja Lintsille,riippuu mennäänks me Tampereelle vai Helsinkiin :D

   Poista
 2. Moi Susa se vaan mietin tässsä tässä juuri ett voitasko alottaa tehtävä apu uudellee tehtäs vaikk se Amaluran rakkaustarina youtubeee mitäs sanosit siitä ku monet on pyyelly siiihe apuja... <3 susa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooukeei Susa,en itekkään oikeestaan tiiä miten se tehtävä aloitetaan.Käyks että annat mulle ohjeet miten se alotetaan ja mä teen sen nopee ite ilman videointia ja sit tehään se video siitä.

   Poista
 3. Oli varmaan hasukaa, mekin mennään särkänniemeen heinäkuun loppu puolella, toivottavasti oltais samaan aikaan siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu.Mä en usko että ihan loppupuolella me mennään koska meille tulee ehkä silloin koira!Eikä ole edes varmaa mennäänkö me Tampereelle :/ Äiti ja iskä on ruvennu vähän puhumaan jos mentäiskin Helsinkiin.

   Poista
 4. Mä meen ehkä sinne mut en oo 100% varma! Oon käyny siel ja särkäs melkei joka kesä!:-) powerparkkiin ajaa täältä noin 3-4 tuntia!:-)

  T: nepsutin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan mun perheen kanssa käyty Särkässä ja Powerparkissa joka kesä!Meiltä menee sinne ajaminen vähän yli puolituntia.

   Poista

Moikkelis!Kiva kun päätit kommata,mutta muista kommaamisen säännöt,älä kiroile tai käytä muutenkaan sopimatonta kieltä!
Eikun vaan kommenttia kirjoittamaan!


-Laku56