Lukijat

Minä

Oma kuva
Panfu
Oon Laku56 täältä Panfusta.Pidän Panfu-Blogii joten tervetuloa lukemaan!Jos on kysyttävää kysy vaa,vastaan mielelläni :)

lauantai 22. syyskuuta 2012

Come back lovely summer...!!

Hei
Toivoisin niin kovasti et kesä tulis viel takas.Se on niin ihana vuodenaika <3.Mut tosin toi syksy on todella kaunista ja ihanaa aikaa.Vesisadetta.Värikkäitä puiden lehtiä.Aww <3 Talvikaan ei itseasiassa oo huono.Paukkupakkaset ja ihana valkoinen lumihanki <33 En osaisi päättää mitä vuodenaikaa saisi jatkua koko vuoden..
Mut ny ku mie puhelen täsä eri vuodenajoista,ni tulloo hirvee halu päästä pulkkamäkeen,Powerparkkiin,ja  iski ihan hullu synttärikuume.

Muute miul on ny mahtavat 47 lukijaa!!Kiitos kaikille ;) Kunhan vielä saadaan viiskyt täyteen nii on jo puolet sadasta!! :')
Muistakaahan et teidän joka ikinen,pienikin kommentti,piristää mieltäni suuresti.Jos kommentteja ei tule yhtään,mieli menee maahan.Nyt kuitiski on tullu edes pikkiriikkisen kommentteja.
Muistakaa myös tietysti liittyä kaikkien muiden blogien lukijoiksi.Esimerkiksi tuol vieressä alhaalla on oikein hienoja ja tutustumisen arvoisia blogeja :') Panfubloggarit ovat kuolemassa sukupuuttoon joten meidän KAIKKIEN on autettava toisiamme selviytymään eteenpäin!Niin uusiakin,kuin vanhoja.
Ymmärrän kyllä että jokaisen tie päättyy joskus.Mutta yrittäkää vielä,te minua kokeneemmat ja vanhemmat bloggarit,tsempata ainakin vuoden loppuun asti! ;)

Mutta olisiko aika lopetella postaus tähän?Elvi,sulle laitan ohjeet siitä videonlatausjutusta tän viikonlopun aikana tuonne ohjesivulle :')

Tassuittain:
Laakeri

3 kommenttia:

  1. Mää ootan talvee jot pääsisin lumilautailee

    VastaaPoista
  2. Mää ootan talvee jot pääsisin lumilautailee

    VastaaPoista
  3. Ps: älä vastaa tohon mun kommenttiin mun blogii

    VastaaPoista

Moikkelis!Kiva kun päätit kommata,mutta muista kommaamisen säännöt,älä kiroile tai käytä muutenkaan sopimatonta kieltä!
Eikun vaan kommenttia kirjoittamaan!


-Laku56