Lukijat

Minä

Oma kuva
Panfu
Oon Laku56 täältä Panfusta.Pidän Panfu-Blogii joten tervetuloa lukemaan!Jos on kysyttävää kysy vaa,vastaan mielelläni :)

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kultainen Kirjoittaja -Kiertopalkinto

Mooips!
Sain Ressulta Kultainen Kirjoittaja Kiertopalkinnon.


Mikä on "Kultainen kirjoittaja"?-Kultainen kirjoittaja on lähtöisin Eksin Panfu-blogista. Kultainen kirjoittaja on kiertopalkinto, jonka voi antaa aina eteenpäin. ;)

-Kun saat Kultaisen kirjoittaja palkinnon niin sinun on kopioitava nämä säännöt, mutta myös kuvankin voit laittaa postaukseen ja esim. Blogin näytille. ;)

-Voit antaa Kultainen kirjoittaja palkinnon vain 2 kirjoittajalle, joille haluaisit antaa. Samalla sinun on kerrottava miksi annat niille blogeille palkinnon. Voit myös kertoa keneltä sait ja miksi hän antoi sinulle palkinnon.
-Kirjoita kommentti niille blogeille, jotka ovat saaneet "Kultainen kirjoittaja" - palkinnon.




Juu,sori,todella huono tuo laatu,en tiiä miks.
Mut mun pitäs valita 2 bloggaria,joille luovuittaisin tämän palkinnon,täytyneen miettiä..Hmm..
Annan tämän kiertopalkinnon:


Eksille,vaikka tämä kiertopalkinto onkin lähtöisin sinun blogistani,annan tämän kumminkin sinulle.Olet todella hyvä bloggari ja jaksat postata melkeimpä joka päivä.Muutenkin olet todella kiltti ja ystävällinen ja todella mukava kaveri!


Susansalle,olet hyvä kaveri,vaikkakin kerroit kerran sen kauhistuttavan pyörätuolijutun..Olen auttanut sinua bloggaamisessa,joka on ollut ilo ja kunnia.Blogisi on todella hieno.Onneksi et ole vielä lopannut kunnolla,se olisi hirveän ikävää.


Okei,tosi vaikeita valintoja,koska kaikki ovat jo lopanneet :(
Eipäs muuta!ADIOOS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkelis!Kiva kun päätit kommata,mutta muista kommaamisen säännöt,älä kiroile tai käytä muutenkaan sopimatonta kieltä!
Eikun vaan kommenttia kirjoittamaan!


-Laku56