Lukijat

Minä

Oma valokuva
Panfu
Oon Laku56 täältä Panfusta.Pidän Panfu-Blogii joten tervetuloa lukemaan!Jos on kysyttävää kysy vaa,vastaan mielelläni :)

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kurkistus Lakun kirjahyllyyn!

Hey rakkaat lukijani!
Nyt siis pään tänne ne mun lupaamat kirjakuvat!
Juu ekaksi nämä ihanat Koirahullun päiväkirja kirjat!
Ne kaks kirjaa on jo viety kirjastoon koska nää on kirjaston kirjoja mut tässä nää jotka mulla on vielä kotona!(Kirjat jotka on jo viety kirjastoon:Koiran kokoinen kesä ja;Koirista parhain)

Siinä on Enkelikoira jonka sain eilen luettuu ja sitten Tottelemattomuuskoe.Sen alotan tänään.Enkelikoira oli ihana,mutta myös tosi jännä.Pelottavin tähän mennessä oli Koirista parhain.Siinä tapahtui surullinen juttu.Ullan hyvän ystävän Kissen sekarotuinen Faxe koira lopetettiin.! Ja Dara on tuo Belggis tossa kuvassa.Ja Ulla toi tyttö.

Ja sitten on Viittä vaille voittajaluokkaa ja Pentukuumetta.Luin tuon Pentukuumetta takakannen ja siinä Dara saa pentuja.

Siinä oli Koirahullun päiväkirja kirja-sarja ja ihanii ne onki!
Ja sitten!SITTEN! JESSET! RAKKAAT IHANAT JESSET!
Jesse löytökoira ja Jesse ongelmakoira.
Löytökoirassa Jenna löytää kaislikosta märän kultaisennoutajan nimeltään Jesse.Sen entinen omistaja;Mats Sörsenlund (Jota tytöt sanovat sörsselssöniksi) on meinannut hukuttaa Jessen sinne.
Jesse oltiin jo vähällä loppettaa mutta Jenna sai ikioman koiran.Ongelmakoirassa Jesse aiheittaa kaikenlaisia ongelmia.Senhän jo arvaa nimestäkin.
Kohtalokkaassa kurssissa Jesse joutuu Agilitykurssille jonka johtajana on Tytti Lehtinen.siitä seuraa kauhea sekamelska.
Ja Sanakrikoirassa Jesse pelastaa erään henkilön.
Loput tulee vaan pellkä kuva kun en kerkee selittään.


Ja sitten nämä kaksi ihastuttavaa eläinkirjaa!Ja sitten Topit!
Ja vielä Aku Ankat!
Tässä nyt aluks Sudenpentujen käsikirja 1 ja sitten joku Iines pokkari ja vielä joku Roope-setä

Juu ja sitten vielä jtn Aku Ankka kirjoja.
Ja viimeinen on aivan ihana kirja Wild -Tiikerit pulassa.
Siinä kannessakin on aivan ihana tikrunpentu!


Ja mie olen lukenut nämä kaikki kirjat kannesta kanteen paitsi kolmea Koirahullun päiväkirja -kirjaa ja Sudenpentujen käsikirjaa mutta siitä oon lukenu aika paljon.

Ei mulla muuta!
MUISTA LIITTYY PANDOILSSIIN!
Tassuittain:

3 kommenttia:

  1. Taidat olla koirafani. (: Mulla on kaksi Jesse-kirjaa, jotka ovat Käräjäkoira ja Sankarikoira. (: Ne kirjat ovat ihania. Mulla on paljon enemmän Jalosten tekemiä kirjoja mm. 9 Pappilan ponitytöt -kirjoja. Kun olen ite hevosfani ja koirafani. (: Mutta mulla on suurinosa Merja Jalon kirjoja, kun keräilen myös Nummelan ponitalli -kirjoja. ;) Sitten Aku Ankkoja mulla on kotona hiirveän paljon syynä on pikkusisko, joka on akkari hullu. :/ Mulla on kaksi hyllyä niitä taskareita, kun niitä on yli 100 kpl meillä, kaikki Sankarit, Roope-setiä on yli 40 kpl, 1 Jumbo, Lehtiä on kauheasti, teemanumeroita, Sudenpentu käsikirjakin löytyy, julisteita on pikkusiskon huoneessa, pikkusiskolla on Aku Ankka pehmolelu ja reppukin. Niin aika paljon löytyy kirjahyllystäni, kun pikkusiskolla on oma hylly täynä. ;) Itelläni on myös Harry Pottereita, Sosseja ja Viisikoita...Ja Neiti Etsiviä. :)

    VastaaPoista
  2. Laku mun oikee nimi on yhessä noista kirjoista.

    VastaaPoista

Moikkelis!Kiva kun päätit kommata,mutta muista kommaamisen säännöt,älä kiroile tai käytä muutenkaan sopimatonta kieltä!
Eikun vaan kommenttia kirjoittamaan!


-Laku56