Lukijat

Minä

Oma valokuva
Panfu
Oon Laku56 täältä Panfusta.Pidän Panfu-Blogii joten tervetuloa lukemaan!Jos on kysyttävää kysy vaa,vastaan mielelläni :)

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Hieno Panfu-Blogi -Kiertopalkinto

Moi!
Sain Eksiltä tälläsen kierto palkinnon!

Mikä on "Hieno Panfu-blogi"?


- Hieno Panfu-blogi on lähtöisin Eksin Panfu-blogista. Hieno Panfu-blogi on kiertopalkinto, jonka voi antaa aina eteenpäin. ;)
- Kun saat Hieno Panfu-blogi palkinnon niin sinun on kopioitava nämä säännöt, mutta kuvankin voi laittaa postaukseen ja esim. Blogiin näytille.;)
- Voit antaa Hieno Panfu-blogi palkinnoon vain 3, joille haluisit antaa. Samalla on kerrottava miksi annat niille tämän palkinnon. Voit myös kertoa keneltä sait sen ja miksi hän antoi sinulle tämän palkinnon. (:
- Kirjoita niille pandoille blogiin, että he ovat voittaneet tälläisen palkinon. ;) 

Joo ja nyt tuli paha paikka!Mun pitäs valita 6 bloggaria joille annan tän kiertopalkinnon!

Susansa1:n Panfu Blogille,koska hänen bloginsa on aika uusi ja haluaisin piristää häntä näin.Hän kirjoittaa lyhyitä mutta mahtavia postauksia.Annan tämän kiertopalkinnon sinulle!
Emilia85:n Panfu Blogille,sinunkin blogi on aika huomaamaton vaikka se on jo aika vanha.Olet todella mukava kaveri!Sinäkin kirjoitat vain lyhyitä postauksia mutta nekin ovat mahtavia!Annan tämän kiertopalkinnon sinulle!
Nelli181:n Panfu Blogille,sinulla ei ole blogia,mutta sinulla on Panfu-Kirja!Sinun Panfu-Kirjasi ei ole kovin suosittu ja toivoisin että sinne tulisi lisää lukijoita.Mutta olet todella kiva tyyppi ja sinulla on mahtava blogi.Annan tämän kiertopalkinnon sinulle!
Nanon Panfu Blogille,sinulla on hyvin hieno blogi.Loppaus aprillisi oli aivan järkyttävä!Olet yksi parhaista poikabloggareista jotka tunnen!
En oikein osaa sanoa miksi haulan antaa tämän palkinnon sinulle?Olet vain niin hyvä tyyppi ja bloggari.Annan tämän kiertopalkinnon sinulle!
Elviira117:n ja Anne129:n Panfu Blogille,te olette molemmat mahtavia bloggareita ja haluan luovottaa tämän kiertopalkinnon teille!Vaikka Elvi postailee enemmän on Ansu silti saman veroinen!Anna tämän kiertopalkinnon teille!
Pokottimen Panfu Blogille,olet yksi parhaimmista poikabloggareista jonka tunnen!Sinulla on hieno blogi ja aivan tämän palkinnon arvoinen!
Sinulla on totisesti hieno Panfu-Blogi!Annan tämän kiertopalkinnon sinulle!


Juuh siis oli tosi vaikeeta valita noi!
Ok mut lopettelen tältä päivältä.
Tassuittain:

Laku56
ps:Nelli yliksesi on valmis viimeistään huomenna!

7 kommenttia:

 1. Öö...Laku! Mun piti antaa 6, koska olin saannut takas Xalialta ja Cokikselta, mutta annan sulle nytten luvan antaa nuo, koska ite olen keksinyt tuon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että!Anteeksi,anteeksi,anteeksi ja anteeksi vielä kerran Eks.En lukenut ohjeita kunnolla
   >.<

   Poista
 2. Olet saanut minultaa hieno blogi palkinnon!

  VastaaPoista
 3. Moikkuli laku!

  Mä en eilen päässytkään koska mulla ei panfu toiminut eilen eikä tänään :( Se ei varmaan toimi moneen moneen päivään! Toivon että kertoisit eteenpäin.. ei ehkä nähä moneen päivään. Tassuin:Minna

  VastaaPoista
 4. Niin kun mulla ei toimi panfu oon sit olokossa T.minna

  VastaaPoista
 5. kiitos säkin oot hyvä bloggari!!

  VastaaPoista

Moikkelis!Kiva kun päätit kommata,mutta muista kommaamisen säännöt,älä kiroile tai käytä muutenkaan sopimatonta kieltä!
Eikun vaan kommenttia kirjoittamaan!


-Laku56