Lukijat

Minä

Oma valokuva
Panfu
Oon Laku56 täältä Panfusta.Pidän Panfu-Blogii joten tervetuloa lukemaan!Jos on kysyttävää kysy vaa,vastaan mielelläni :)

torstai 1. maaliskuuta 2012

Pandoils!

Hyvää marraskuista huomenta pandat,
Kuukausi on vaihtunut juu.
Ihmettelitte varmaan tätä Pandoils otsikkoa :D noh Pandoils on Panfun Idols jonka mä meinaan järejestää.Siis teen videon,mutta mulla ei oo hyper camia niin siitä ei tuu sellasta liikkuvaa.Nii et osallitujenki pitäis olla siinä kuvajuonessa mukana :D siis siinä et ne tietää et otetaan vaan kuvia.
Pandoilsen kuvaukset aloitetaan heti kun Windows Live Movie Maker vapautuu.Nii sillä vapautumisella mä tarkotan sitä ett saan ton yhen videon eka tehtyä,ku Windws Live Movie Makerilla ei voi tehä kahta videoo kerralaan.Ja sit tääkin liittyy Pandoiseen:Kolmea tuomaria haetaan Pandoils ohjelmaan yksi olen minä joten on kahden tuomarin paikkaa on vapaana!HUOM!! TUOMAREIDEN PAIKAT OVAT TÄYNNÄ!TUOMAREITA EI ENÄÄN HAETA.MUTTA JOKA KERTA MEILLE TULEE YLLÄTYS TUOMARI AINA FINAALIIN ASTI(MELKEIN)
Joo ja osallistuakin jo saa
Oletko aina unelmoinut laulamisesta koko panfun edessä?No siinä tapauksessa voit liittyä Pandoilssiin!Ilmoittaudut siihen näppärästi kommentissa!Ilmoitan sitten täällä milloin ensimmäiset koe-esiintymiset ovat!!
Samoin tuomarit voitte ilmoittautua kommenteissa!!
Joo ja jos selviätte karsinnoista jatkoon saatte tälläisen merkin:
Ok,ja panfussa on vähän epäreilua

Viime viikolla Chat aukesi jo yhdeksältä tällä viikolla vasta yhdeltä :( EPÄREILUA!!
Muttas meen panfuilemaan vaikka siellä ei nyt voi chattailla...
Moikka
Tassuittain:
Laku56

14 kommenttia:

 1. Mää voisin alkaa tuomariks! Jos sopii?

  VastaaPoista
 2. mäkin haluaisin T:Mollukka ps. mä en oo oikeen missään ollu tuomari niin haaluaisin?

  VastaaPoista
 3. Okei Mollukka,yksi tuomarin paikka on sun :)
  Enään yks tuomari niin tuomarit on täynnä.

  VastaaPoista
 4. Moi laku56. Kun sanoit haluavasi siihen mun sarjaan, niin voisitko tulla huomenna (2.3.2012, perjantaina) Panfuun joskus 12-15 välillä, että voitaisiin porukalla jutella enemmän :) Ja käy toki mun blogissa: http://vilma-leidinpanfublogi.blogspot.com/ jotta voit katsoa enemmän tietoa sivulta: "Panfu sarja" ja sitten uusimmasta postauksestani. Toivottavasti pääset! :D

  T.Vilma-leidi

  VastaaPoista
 5. Moi sonjapandakarhu täällä mutta kirjoitan tätä nyt kännykällä joten joudun kirjoittamaan Anonyyminä; Haluaisin "tulla laulamaan" eli mukaan karsintoihin. Mut millon ne "karsinnat" on?; EIKu mä keksin! Käyks sillo et jos sä laku56, ja mä sonjapandakarhu ollaa paikal panfus samaa,aikaa nii mä etin sut ja tuun laulaa sun eteen,ku eksä oo vähä niinku pää-tuomari? mut käyks.tämne?

  -sonjapandakarhu

  VastaaPoista
 6. Sonjapandakarhu:Mä en oikeestaan oikein tajunnut tosta,mutta mä en ees vielä ite tiiä milloin me kuvataan ensimmäinen jakso.Mutta mä ilmoittelen siitä sitten täällä blogissa.

  VastaaPoista
 7. moi! haluun kolmanneksi tuomariksi! pliide!

  VastaaPoista
 8. Anteeksi Emilia,mutta tuomarin paikat ovat täynnä :(
  Mutta voit olla jossakin vaiheessa yllätys tuomari :)

  VastaaPoista
 9. ööh..ok,..
  -sonjapandakarhu

  VastaaPoista
 10. mut laku yks asia: millon on pandoilsin ekat kuvaukset? voisin tulla yllätystuomariksi ekoissa kuvauksissa(: pliidee!

  VastaaPoista
 11. Emilia,en tiiä vielä.Ekat kuvaukset ovat EHKÄ ens viikon lauantaina.

  VastaaPoista

Moikkelis!Kiva kun päätit kommata,mutta muista kommaamisen säännöt,älä kiroile tai käytä muutenkaan sopimatonta kieltä!
Eikun vaan kommenttia kirjoittamaan!


-Laku56